Ziua Porților Deschise la Școala Militară de la Drăgășani
postat la 28.03.2019

Ziua-Porilor-Deschise-la-coala-Militar-de-la-Drgani-1
Ziua-Porilor-Deschise-la-coala-Militar-de-la-Drgani-2
Ziua-Porilor-Deschise-la-coala-Militar-de-la-Drgani-3
Ziua-Porilor-Deschise-la-coala-Militar-de-la-Drgani-4
Ziua-Porilor-Deschise-la-coala-Militar-de-la-Drgani-5

În contextul sărbătoririi a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Școala noastră a organizat în data de 28 Martie 2019 ”Ziua Porților Deschise”.
  La această activitate au participat peste 500 de elevi de la instituții civile de învățământ. Pentru aceștia a fost pregătit un program special care a cuprins prezentarea unui scurt istoric al Jandarmeriei Române la statuia întemeietorului acesteia, domnitorul moldovean ”Grigore Alexandru Ghica”, vizitarea Sălii tradițiilor, prezentarea tehnicii de intervenție din dotarea Jandarmeriei.
Un moment deosebit de atractiv l-au constituit exercițiile demonstrative prezentate de colegii de la Batalionul 6 Jandarmi Structuri Specializate de Acțiuni Speciale și Intervenție Antiteroristă din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, exerciții care au permis vizitatorilor să admire abilitățile cailor si câinilor de serviciu folosiți în îndeplinirea misiunilor.
  La rândul lor, elevii școlii au prezentat câteva tehnici și procedee de autoapărare.
  Le mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă azi câteva clipe alături de cadrele și elevii școlii noastre și îi așteptăm să derulăm împreună și alte activități.

 

2020-Comunicații și Tehnologia Informației